Rotary er en organisation, der i virkligheden er en af verdens mest åbne og velorganiserede NGO’er med mænd og kvinder, og ikke en lukket loge for ældre, cigarrygende mænd!

Vi mener at Rotary er livsvigtig, specielt i forhold til andre!

Der lever ca. 7,1 mia. mennesker på jorden og de 2 mia. af dem er immuniseret mod polio af Rotary i samarbejde med WHO. Ydermere støtter Rotary også arbejdet i andre vigtige Rotary-programmer som 3H-programmet (Health, Hunger, Humanity), programmet for rent drikkevand, udryddelsen af tuberkulose.

Som medlem af Rotary er du velkommen hos alle Rotaryklubber i verden. Der er 30.000 at vælge imellem. Der er masser af dybde og ny viden i Rotary. For vi kan åbne dørene til steder, arrangementer og kapaciteter, som man ellers ikke har adgang til.

Se mere på: www.rotary.dk, www.rotary.org og www.rotary-yep.dk