Hver onsdag morgen står vi tidligt op for at møde hinanden og nyde mad, mennesker og muligheder fra kl. 07.00 og halvanden time frem.

Efter at have hilst på hinanden, går vi målrettet mod en spændende og varieret morgenbuffet. I løbet af 15-20 min. har vi fyldt maven, hvorefter vi synger en sang, bliver opdateret på aktuelle Rotary-tiltag og gennemgår dagens program.

På hvert møde har ét af klubbens medlemmer et indlæg på 3. min. til eftertanke, hvorefter en aktuel gæst, foredrags-holder etc., som er inviteret til denne dag, kommer med et oplæg af 45 min. varighed.

Efter indlægget er der som regel mulighed for spørgsmål, hvorefter kl. er 08.30 og medlemmerne bryder op.
Mødet kan også foregå “uden for huset”, når vi f.eks. er på virksomhedsbesøg.

Her følger vi samme skema, blot uden sang og medlemsindlæg på 3. min. Men så får vi til gengæld et indblik i en spændende virksomhed.