Hjørring Morgen Rotary Klub er et netværk med personlighed.
Her kan du spise morgenmad med mænd og kvinder med forskellig baggrund og fra forskellige brancher - men også med mange fælles interesser.

Som rotarianer sætter vi pris på netværk, hvor vi lærer nye mennesker at kende på kryds og tværs.

Vi lægger vægt på den nuancering vi får med hjem fra møderne, når vi har hørt om ander-ledes emner og besøgt interessante virksom-heder. Og vi sætter pris på ny viden, som den
vi får lokalt, nationalt og globalt, når vi sidder til bords med alle nationaliteter. For mange af os er de ugentlige møder et frikvarter, hvor vi slipper den normale trummerum.

Der er løbende arrangementer i og udenfor klubben, både festligt og fagligt, hvor højt humør, positiv stemning og glade mennesker er i højsædet.

Alle medlemmer i Rotary er på lederniveau eller arbejder som selvstændige. Det er et af vores krav. Det sætter samtidig et godt niveau for den sparring, du har mulighed for at hente i klubben.